Tjänster som rör hjärtat, kan bara säljas in med hjärtat. 

Det är jag övertygad om när jag nu letar efter en säljkonsult för mina utbildningar inom bl.a. hjärt- och lungräddning. Jag jobbar med hjärta, passion och fullt fokus för ett tryggare samhälle, och varje gång jag leder en utbildning kommer jag ett steg närmare det. Men “kalla” säljsamtal är inget för mig. Så är du min totala motsats, brinner för att komma till avslut men delar samma hjärta och driv som mig – läs vidare om hur vi  kan bli ett superteam! 

All-hands-on-deck-jobb-hjartstartare-skane-blekinge

JOBBET – MED HJÄRTA

Alla kan sälja. Men du nöjer dig inte med det. Du säljer med hjärtat. För du vet att ditt uppdrag som säljare av bl.a. Första Hjälpen-utbildning kommer rädda liv. Ditt hjärta är hungrigt, och du vet hur viktigt det är att sälj och förtroende går hand i hand. Med rätt säljteknik får du våra kunder att känna sig trygga att låta just oss vägleda dem i hur de räddar livet på en kollega, vän eller familjemedlem.

Som självständig säljkonsult kommer du ha många fördelar att själv styra din dag. Men stundtals kommer uppdraget vara krävande. Det måste du vara beredd på. För att lyckas krävs det att du trivs med den sociala kontakten, att du har ett eget driv och en hög arbetsmoral. Du har lika lätt för telefonbokningar som besök ute på plats. Det är naturligt för dig att bygga förtroende. Förmågan att arbeta självständigt och att följa upp varje kundkontakt med ett personligt engagemang är avgörande för att lyckas i rollen.

Uppdraget innebär att dagligen ringa kalla samtal och sälja in utbildningar och produkter. Vårt utbud består av:

– Utbildning Hjärt- och lungräddning

– Utbildning Första Hjälpen

– Hjärtstartare

– Förbandsmaterial

Uppdraget går att styra både som ren telefonförsäljning eller möten på plats hos kund.

Det är viktigt att du har några års arbetslivserfarenhet, att du har struktur och är självgående. Din utbildningsnivå är däremot inte det minsta viktig. Din inställning är allt. Den är avgörande för hur du kommer att lyckas. Därför ser jag mer till personlighet än något annat när jag letar säljkonsult för mina utbildningar. Kunden ska känna att det finns hjärta HELA vägen – från säljsamtalet till att de sitter i utbildningslokalen.

TILLSAMMANS – MED HJÄRTA

Jobbet innebär ensamarbete och därför krävs det ett otroligt engagemang och driv från din sida. Men det betyder inte att du är ensam, tvärtom, du får allt det stöd du behöver! Förutom att du får en gedigen introduktion och produktgenomgång av mig, så kommer du och jag ha täta avstämningar. På så sätt tar vi båda ansvar, med hjärta för hela processen och för varandra. Det viktigaste är att du hela tiden vill utvecklas och sälja lite bättre.

NÄR – VAR – HUR?

Du kommer att arbeta som säljkonsult med hela Skåne som arbetsområde.

Omfattning: 50-100%, med möjlighet att själv styra omfattningen.

Lön: Uppdraget som säljkonsult sker på ren provision. Det krävs att du är egen företagare och kan fakturera mig.

Sista ansökningsdag är 15 april, med möjlighet till snabbt tillträde redan 1 maj.

Frågor kring uppdraget: Henrik Karlström, 0732-044999

Skicka din ansökan till: henrik@allhandsondeck.se